Warning: getimagesize(w/s99780013.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/l1outgco/public_html/n.php on line 12
Учене чрез забавление по английски език

Учене чрез забавление по английски език

31
Октомври
2017

       На 30.10.2017 г., в I ОУ „Христо Ботев“, се проведоха дейности, свързани с отбелязването на Хелоун. Тази година инициативата бе разгърната и обогатена от най-новия и млад представител на екип по ключови компетентности „Английски език“ – Радостина Радева.

       Беше финализиран конкурсът за най-подходящо украсена, във връзка с атмосферата на празника, класна стая. Част от учениците пресъздадоха детайли от традицията чрез превъплъщаване в образи на литературни и филмови персонажи. Костюмите и маските, подбрани от децата, бяха впечатляващи. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени след есенната ваканция.

       С голям ентусиазъм и творчески идеи ученици от начален и прогимназиален етап се включиха в подготовка на изложба от традиционните тиквени фенери, които грейнаха в светлини.

       Паралелно с визуализирането на елементи от празника, представители на VI б, VI г и VII б клас гостуваха на четвъртокласници, за да ги запознаят с историята на Хелоуин и традициите, свързани с този ден.

       Галина Станчева – главен учител по БЕЛ