Весело лято - Детски лагер на НП на МОН "Отново заедно

Весело лято - Детски лагер на НП на МОН "Отново заедно

Весело лято - Детски лагер на НП на МОН "Отново заедно

20
Август
2021

 

Първо основно училище "Христо Ботев" - град Търговище взе участие в Национална програма на МОН "Отново заедно".

????Дните от 10.08 - 15.08.2021г. за учениците от 5. и 6. клас бяха изключително интересни, приятни и обогатяващи, благодарение на разнообразната програма, на която успяха да се насладят.

????Благодарности към нашите ръководители: Г-жа Адриана Кирилова, г-жа Фани Александрова, г-н Ивелин Иванов и г-н Павел Велиславов, които придружиха и активно участваха в организацията по осъществяването на отделните модули от програмата на учениците.

????‍♀️????‍♂️ Анимацията се осъществява от Парти агенцията "Маска" и Цветомир Иванов (водещ на предаването "Семейни войни") с професионален екип от арт педагози, спортни треньори и инструктори.

????‍♀️????‍♂️Целта на програмата "Отново заедно" е да помогне за възстановяване на социалните контакти между децата след месеците с редуване на присъствени и онлайн седмици.

????За постигане целите на програмата на МОН "Отново заедно" заниманията, образователните игри и спортните активности бяха разделени на модули. Предвидените модули са : СПОРТ , ПРИЛОЖНИ И ИЗЯЩНИ ИЗКУСТВА, МУЗИКА, ТЕАТЪР, ЕКСКУРЗИИ, БЪЛГАРСКИ ФОЛКЛОР.

????Прикачаме и линк към емоционалното видео от лагера:

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3qPxfD7u9zb7qamzR5dgIgxwPLtvClKoCzLEWSHRvtPKK1EhggMgc_TFo&v=58U1ek1SgDE&feature=youtu.be"?>