Отличие за второкласничка от I ОУ „Христо Ботев“

Отличие за второкласничка от I ОУ „Христо Ботев“

Отличие за второкласничка от I ОУ „Христо Ботев“

01
Декември
2021

Традиционна инициатива сред извънкласните дейности е Националният ученически конкурс „Куба – далечна и близка”. Негов организатор е Асоциацията за приятелство „България – Куба”, съвместно със Синдиката на българските учители, Националния дворец на децата, Българския антифашистки съюз, Съюза на българските писатели, Съюза на българските журналисти. Проявата се реализира под патронажа на МОН и Посолството на Република Куба в България. Включена е в Националния календар за изяви по интереси на децата и учениците.

Въпреки обстоятелствата с епидемичната обстановка, участие в конкурса взеха стотици деца от почти всички области на България. Авторитетно жури оцени детските творби и отличи най-добрите.

Сред тях е и ботевска възпитаничка. В раздел „Мултимедийни формати”, „Медийни презентации“, възрастова група I - IV клас, е отличена Кристияна Красимирова Ненова, ученичка от II а клас на I ОУ „Христо Ботев“. Неин ръководител през предходната учебна година, когато е проведен конкурсът, е била г-жа Ваня Петрова, ст. учител в начален етап.

Поздравяваме ги за успеха и им пожелаваме нови отличия през учебната 2021/2022 година!

Галина Станчева, главен учител