Коледен поздрав от седмокласници

Коледен поздрав от седмокласници

Коледен поздрав от седмокласници

23
Декември
2021

Сняг на облаци се дига,

дядо Коледа пристига

в златна хубава шейна

чак от Стара планина.

Иска да ви пожелае той:

здраве, щастие, любов!

            В навечерието на най-семейния и уютен празник – Рождество Христово – кръжок „Опознай Земята“ с ръководител г-жа Ц. Куюмджиева, ст. учител по география и икономика, представи литературно-музикален поздрав, който бе отправен към Училищното ръководство и преподавателите в учебното заведение. Това беше представително събитие от дейностите в рамките на кръжока.

            С изпълненията си ученици от VII а клас внесоха празничен дух сред своите учители и им пожелаха светли празници, здраве и радостни мигове. Прозвучаха литературни творби на ученици от VII б клас, участници в кръжока.

Бялото  вълшебство на святата Коледа оживя в песен, а коледните благословии и наричания обещаваха щастливи сбъдвания. „В коледната нощ сиянието на Божията звезда вещае благост, хармония и здраве, с които да направи света по-добър и съвършен!“ – беше празничното послание на ботевските възпитаници.

Уютно и чудно Рождество Христово, скъпи приятели! Нека светът се отвори за нас и ни приеме в своите обятия, за да се потопим в магията на свещения час!

Галина Станчева, главен учител