Коледна изненада от VI г клас

Коледна изненада от VI г клас

24
Декември
2021

         На 23. декември учениците от VI г клас с кл. ръководител г-жа С. Иванова представиха импровизирана церемония по връчване на емблематичната награда „Оскар“. Оригиналната идея за събитието, свързано с предстоящите светли празници, принадлежи на г-жа Ел. Събева, педагогически съветник в учебното заведение. „Оскарите“ бяха предназначени за преподавателите в паралелката и директора на I ОУ „Христо Ботев“.

         С вълнение и празничен дух ботевските възпитаници поднесоха индивидуални, ръчно изработени, статуетки на учителите, които бяха разделени в отделни категории, съответстващи на областта на преподаване. Децата изразиха благодарност към хората, грижещи се за тяхното образование, и по този начин им пожелаха незабравими празнични дни!

         Последният „Оскар“ бе отправен към „един специален човек“ за учениците от VI г клас, чиито усилия помагат училището да бъде приятно и уютно място за всички нас – г-н Д. Алексиев, директор на учебното заведение.

         В актовата зала на образователната институция всички присъстващи на събитието усетиха, че Коледа тихо пристъпва и нашепва: „Чудесата са възможни! Вярвайте в тях и бъдете здрави!“.

Галина Станчева, главен учител