Да вдъхновиш с „Четири сезона щастие“

Да вдъхновиш с „Четири сезона щастие“

Да вдъхновиш с „Четири сезона щастие“

28
Април
2023

        На 28.04.2023 г., в актовата зала на I ОУ „Христо Ботев“ гр. Търговище бяха наградени класираните ученици в Третия регионален фотоконкурс за снимка с послание на тема „Магията на родното“. Негов организатор е РУО – Търговище.

        Наградите връчи г-жа Елка Станчева, началник на РУО – Търговище, която поздрави победителите за доброто представяне. 

        Както и през миналата учебна година, отново ботевска възпитаничка е отличена в творческата изява. В I възрастова група журито класира на второ място фотографията на Мариана Дракова от V в клас.

        Талантливата петокласничка, заснела вдъхновяващата снимка, поставя чудесно послание към нея, което формулира заедно с г-жа Галина Маринова, учител по български език и литература и ръководител на ботевската възпитаничка. „Четири сезона щастие“ е надсловът към красивата фотография на Мариана, запечатала обич и споделеност, изобразени на фона на пейзажна картина в парк „Борово око“.

        За отличното си представяне Мариана Дракова получи грамота и предметна награда, както и заслужена похвала от своя преподавател – г-жа Маринова, която през тази учебна година стартира професионалната си биография като учител по БЕЛ с учениците от V в клас.

        Умението да мотивираш, да въздействаш, да вдъхновяваш, е привилегия на личности, призвани да бъдат учители! Желаем на най-новия творчески екип в нашето учебно заведение много постигнати цели и мечти!

 

Галина Станчева, главен учител