Ботевски възпитаници с поредни награди

Ботевски възпитаници с поредни награди

Ботевски възпитаници с поредни награди

14
Юни
2023

         По повод отбелязването на 26. юни - Световен ден за борба с наркоманиите, организирано от Общинския съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационния център гр. Търговище, беше проведен конкурс за есе и мултимедийна презентация на тема: "Наркотиците - път за никъде!".

         На 13.06.2023 г. в Община Търговище се проведе официално награждаване на отличените участници в инициативата, където нашите възпитаници имаха сериозно присъствие.

         В категория "Мултимедийна презентация" (5. - 7. клас) ботевци заеха призови места: на II място е Александър Иванов – V в клас, а с III място се поздрави Ралица Георгиева – V а клас. Поощрителни награди получиха Мерт Рафетов от V б клас и Елица Александрова от V в клас.

         Грамоти за отлично представяне бяха връчени на Людмил Криндов, Станислав Евтимов и Ирена Скорчева, като всички участници получиха предметни награди.

          Ръководител на отличените ученици е г-жа Катерина Милева, ст. учител по ИТ и КМ.

          Поздравяваме ботевските възпитаници, показали за пореден път високо ниво на уменията си в IT-сферата, и им желаем весело лято със слънчеви емоции!

 

Галина Станчева, главен учител