Ботевски екипи с успешни образователни практики

Ботевски екипи с успешни образователни практики

28
Август
2023

         В периода 23. - 28.08.23 г. курортен комплекс „Албена“ беше домакин на Десетия международен конкурс за учители „Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение, възпитание и развитие на децата и учениците“, чийто традиционен организатор е Съюзът на българските учители.

        За пореден път във форума се включиха г-жа К. Милева, ст. учител по ИТ и КМ, и г-жа Р. Радева, учител по английски език. Авторската разработка на тема „Фалшивите новини“ бе отличена със Специална награда на Председателя на СБУ. Иновативният проект впечатли с актуалност на тематиката и ефективност на педагогическия модел.

        По-рано през лятната ваканция (11.07.23 г.), в Дом на културата „Димо Коларов“ гр. Попово, се проведе Шести конкурс за иновативни и добри практики „Марина Димитрова“. Организатори на събитието бяха РУО – Търговище и ОУ „Любен Каравелов“ – Попово.

        Нашето учебно заведение за първи път се включи в популярния форум. Участие взеха г-жа Ив. Захариева, ст. учител по музика, и г-жа Г. Станчева, гл. учител в ПЕ, които представиха музикален филм „Приятели завинаги“ (категория „Общообразователна подготовка“). Ботевският продукт се открои с възпитателен акцент и силно емоционално послание. Педагогическият екип получи сертификати за участие в събитието.

       Пожелаваме на творческите екипи реализация на нови вдъхновяващи идеи!

 

Галина Станчева, главен учител