Warning: getimagesize(w/s96382202.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/l1outgco/public_html/n.php on line 12
Първокласници в униформи

Първокласници в униформи

20
Септември
2018

       При старта на новата учебна година най-големи са вълненията на първокласниците и техните родители. Училищната история ще помни този випуск първи клас като първия, при който в учебното заведение се въвежда ученическа униформа. Тя е изработена по проект на педагогическия екип в I ОУ "Христо Ботев". Униформата е елемент от символиката и ритуализацията на училищната общност и е повод за гордост на най-малките ученици. Облечени в стилните униформи, първокласниците се открояваха при тържественото откриване на новата учебна година, като се превърнаха във важна част от празничната атмосфера.
       Началните учебни часове, свързани със занимания по интереси в ЦДО - I клас, се провеждат на открито. Заедно с г-жа Петя Николова – учител ЦДО, децата се наслаждават на увлекателните игрови задачи и отново са облечени в униформите си.
       Желаем на малките ботевчета с радост да ги носят, защото те са знак за принадлежност към една емблематична образователна общност.

       Галина Станчева - главен учител по БЕЛ