Warning: getimagesize(w/s57265791.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/l1outgco/public_html/n.php on line 12
Връчване на награди за ученици от I ОУ „Христо Ботев“ – Търговище

Връчване на награди за ученици от I ОУ „Христо Ботев“ – Търговище

Връчване на награди за ученици от I ОУ „Христо Ботев“ – Търговище

26
Март
2015

            Точно на свят празник като Благовещение се състоя официалната церемония по връчване наградите на ученици от I ОУ, участвали в V национален конкурс на тема: „България и Китай – древни и уникални цивилизации“. Организаторите от Институт „Конфуций“ към ВТУ бяха любезни да изпратят отличията на поощрените млади хора. Кабинетът по география се превърна в пространство на признанието за 20-те ботевски възпитаници, откроени от журито на конкурса. Наградите връчи лично директорът на I ОУ г-н Д. Алексиев. Той поздрави всички призьори и им пожела да продължат участието си в подобни творчески инициативи със същия ентусиазъм. Младите хора получиха благодарност и от ръководителите, помогнали им при изготвянето на творбите: Ц. Куюмджиева /ст. учител по география и икономика/, Ив. Белчева /ст. учител по ИИ/, К. Милева /ст. учител по ИТ/.

            Този конкурс отбеляза най-масовото участие на ученици от I ОУ в начинание от такъв тип. В същото време бе регистриран още един рекорд – най-голям брой отличени млади хора в рамките на творческа изява.

Галина Станчева – ръководител пресцентър на I ОУ „Христо Ботев” – Търговище