Warning: getimagesize(w/s84694524.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/l1outgco/public_html/n.php on line 12
Коледно тържество на V б клас от I ОУ „Христо Ботев“

Коледно тържество на V б клас от I ОУ „Христо Ботев“

22
Декември
2016

         На 21.12.2016 г. учениците от V б клас на I ОУ представиха своето коледно тържество пред родители, учители и ръководството на учебното заведение.

            Заедно с класния им ръководител Ц. Куюмджиева и Ив. Захариева – ст. учител по музика, децата с желание се подготвяха в продължение на месец. Те поздравиха своите родители с литературно-музикална програма на коледна тематика, облечени в народни носии. В изпълненията се включиха и гости на петокласниците – бивши възпитанички на I ОУ „Христо Ботев“, част от предишния клас на г-жа Куюмджиева. По този начин символично бе осъществена приемственост между випуските. Това, което ги обединява, е съзнанието за принадлежност към учебно заведение със силни традиции и устрем към успеха, синтезирано в гордо звучащото име „ботевци“.

            Специален поздрав бе отправен към Ясмин и Дениз Кърджалиеви, за които днешната дата е специална, защото е техният рожден ден. Те получиха подаръци от г-жа Куюмджиева, но и всички останали ученици участваха в размяната на изненади помежду си. В духа на Коледа имаше и питка с късмети.

            Коледното тържество завърши с традиционно българско хоро, на което се уловиха всички. Г-н Д. Алексиев – директор на I ОУ, поздрави присъстващите и благодари на децата за празничната емоция, която подариха с изпълненията си.

Галина Станчева – главен учител по БЕЛ