Warning: getimagesize(w/s70305050.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/l1outgco/public_html/n.php on line 12
Бронзов медал за ботевска възпитаничка

Бронзов медал за ботевска възпитаничка

Бронзов медал за ботевска възпитаничка

12
Май
2018

       Ученичка от I ОУ „Христо Ботев“ гр. Търговище е отличена в Девети международен конкурс за компютърна рисунка и колаж „Творчество без граници“ гр. Хасково, който се провежда под патронажа на евродепутата Мария Габриел. Целта на конкурса е младите хора да открият магията на дигиталната графика и живопис, да нарисуват света през своите очи, да предадат настроенията и вътрешните си изживявания, да ни накарат да усетим силата на детското въображение.

       В категория „Компютърни рисунки“, възрастова група 11-12 години, Вивиан Стоянова от VI г клас получи бронзов медал.

       Момичето продължава традицията, създадена в предходни години от ботевски възпитаници, печелили призови места в престижния международен конкурс. Той е включен в Националния календар за извънучилищните дейности на МОН за учебната 2017/18 година. Получени са 788 рисунки и 523 колажа от България и 345 творби от чужбина. При тази силна конкуренция постижението на Вивиан наистина заслужава адмирации.

       Ръководител на ученичката е К. Милева – ръководител направление „Информационни и комуникационни технологии“. Поздравяваме ги за успеха!

       Галина Станчева – главен учител по БЕЛ