Третокласничка от I ОУ „Христо Ботев“ с национална награда

Третокласничка от I ОУ „Христо Ботев“ с национална награда

Третокласничка от I ОУ „Христо Ботев“ с национална награда

29
Май
2019

В Единадесетия национален конкурс „Мадарският конник – символ на историческото минало и европейското бъдеще на България“ е отличена ботевска възпитаничка. Това е Яна Смиленова от III а клас, която получи втора награда в раздел „Компютърна презентация“, възрастова група 9 - 11 години. Неин ръководител е г-жа В. Петрова, ст. учител в начален етап. Конкурсът е част от Националния календар за изяви по интереси на децата и учениците.

            Организатори на инициативата са МОН, Национален дворец на децата, Община Шумен и ЦПЛР - ОДК гр. Шумен. Конкурсът дава възможност на учениците със средствата на изкуството, чрез личното си творчество, да изразят отношение към историческата памет на своя народ.

            В единадесетото издание на изявата взеха участие близо 240 деца от цяла България. Наградените участници получиха грамоти, медали и предметни награди.

            Честито на талантливата Яна и на г-жа Петрова която подкрепя и развива уменията на своята възпитаничка!, която подкрепя и развива уменията на своята възпитаничка!която подкрепя и развива нейните умения!

 

Галина Станчева, главен учител