Деца, родители и учители заедно в отдиха и в игрите

Деца, родители и учители заедно в отдиха и в игрите

20
Ноември
2019

На 16 и 17 ноември 2019 г. учениците от VI а, VI в и VI г клас осъществиха поход до хижа „Младост“. Заедно с тях бяха класните им ръководители – г-жа Й. Жечева, г-жа Алиева и г-жа Жекова, както и родители на учениците. Идеята на учителите е да продължат традиционните съвместни дейности с родителската общност.
Прекрасното време през почивните дни предостави богати възможности за игри на открито, в горската местност. Надслов...ът на инициативата беше: „Деца и родители – заедно сред природата“. В унисон с него родителите се върнаха към детството, показвайки на своите деца позабравени игри и забавления като стреляне с лък. Участници в забавленията бяха и домашните любимци на някои ученици – чудесни кучета, които се радваха на голям интерес от страна на всички.
Есенната природа, приятните емоции от споделеното време, разговорите между родители, деца и учители, двигателната активност – необходима и здравословна – всичко това допринесе двата дни, прекарани в цветни есенни разходки, да бъдат запомнящи се и зареждащи с нови идеи за бъдещи съвместни изяви!

Галина Станчева, главен учител