Участие на I ОУ „Христо Ботев“ в общинска инициатива

Участие на I ОУ „Христо Ботев“ в общинска инициатива

Участие на I ОУ „Христо Ботев“ в общинска инициатива

20
Ноември
2019

На 13.11.2019 г. два екипа от ученици и учители на учебното заведение се включиха в изява, организирана от Община Търговище и представена в Драматичния театър. Тя премина под наслов: „В света на технологиите и дигиталния свят“. Това е втора представителна изява, посветена на проекти, които са разработени в рамките на извънкласни дейности – занимания по интереси.
Яна Атанасова и Борис Ганчевски от IV а клас с кл. ръководи...тел г-жа Ваня Петрова, ст. учител в начален етап, представиха проекти на клуб „Креативни в действие“ – мултимедийни презентации в културно-историческата област и за екзотичните животни. През миналата учебна година творческите продукти на двамата талантливи ученици бяха отличени с престижни награди от национални конкурси.
Ивайла Груйкина, Йоанна Мурадян и Дидем Мехмедова от VII в клас с ръководител г-жа Наталия Атанасова, учител по математика и ИТ, презентираха проект на клуб „Графичен и уеб-дизайн“, свързан със света на билките. Амбициозните момичета запознаха зрителите със съдържанието на техния сайт – интересен и разнообразен. Темата за природата и нейните дарове интригува ботевските възпитанички и те ще продължат да я развиват.
Организаторите връчиха на участниците в събитието почетни плакети за творческия устрем, вложен в извънкласните дейности.
Поздравяваме двата ботевски екипа с успешното представяне!

Галина Станчева, главен учител

Вижте повече