Обичта – най-добрият начин да си помагаме взаимно!

Обичта – най-добрият начин да си помагаме взаимно!

15
Февруари
2020

По повод 14. февруари представители на Училищния ученически съвет реализираха дейност под мотото: „Обичта – най-добрият начин да си помагаме взаимно!“. Подкрепа им оказа г-жа В. Георгиева, педагогически съветник.

            В рамките на междучасията през учебния ден Свети, Йоанна, Алекс, Симона, Габриела и Рюя от VII б клас влязоха в ролята на „дарители на щастие“, като предоставиха възможност на ученици и учители да получат своето „щастие“ за деня. Момичетата подаряваха прегръдки, валентинки с празнични послания, селфита и лъчезарни усмивки на всички, които проявиха желание да споделят емоцията от вълнуващата идея. А те бяха наистина много…

            В коридорите на третия етаж от учебното заведение бяха поставени постери, за да може всеки да напише своето послание, свързано с глобалната идея. Директорът на учебното заведение, г-н Д. Алексиев, също се включи в инициативата и в разговор с ученици се информира какви са впечатленията им от осъществяването на подобен тип начинания.

            Чрез даряването на позитивни послания младите хора считат, че атмосферата в училищното пространство ще бъде по-спокойна, толерантна и хармонична, за да стане  по-привлекателна образователна територия!

 

Галина Станчева, главен учител