„Аз зная английски” - II кръг

„Аз зная английски” - II кръг

21
Февруари
2020

След зимната ваканция ботевската общност стана свидетел на засилен интерес и още по-добро представяне на ученици от учебното заведение в областта на чуждоезиковото обучение.

            На 10.01.2020 г. се проведе II кръг на „Аз зная английски”, част от Националното състезание „Многознайко”. В надпреварата се включиха 92 ученици от III до VII клас и завоюваха 42 ПЪРВИ, 23 ВТОРИ и 6 ТРЕТИ МЕСТА.

            Учениците, заели място в призовата тройка, получиха съответно златни, сребърни и бронзови медали, а участниците, които не успяха да заемат призови позиции – грамоти за достойно представяне в състезанието.

            За пореден път ботевските възпитаници показаха добре усвоени и трайни знания по английски език, умения да използват въображението и логическото си мислене в практически задачи. Резултатите им са още по-високи спрямо тези от първия кръг!

            През месец март предстои провеждането на III (финален) кръг от състезанието  „Аз зная английски”, след който участниците, показали отлична подготовка по чуждия език, постоянство и резултат, достоен за първото място и в трите кръга,  ще се сдобият с така бленуваната купа „Многознайко”. Онези от тях пък, които чрез участието си са постигнали резултат в челната тройка, получават медали и за този финален кръг, както и грамоти за отлично представяне.

            Гордеем се с вас, скъпи ученици! Вярваме, че същата силна мотивация за успех и стремеж към победа ще ви съпътстват занапред във всяко ваше начинание, за да покорявате нови, още по-високи върхове.

            Пожелаваме ви успех във финалния кръг!

            Изказваме огромна благодарност към всички учители, които ежедневно подготвят и усърдно работят с нашите способни ученици, за да се гордеем днес с отличните им постижения!

Ваня Кънчева, ст. учител по английски език